Imatges de Flickr
Rossend Areny - Conseller del Comú de Sant Julià de Lòria
Vicenç Alay - President
Comitè Executiu
David Rios - Primer Secretari
Pere López - Conseller general socialdemòcrata i President del grup parlamentari mixt
Consellers generals socialdemòcrates
Joan Sans - Conseller del Comú d'Encamp
Cèlia Vendrell - Consellera del Comú d'Escaldes-Engordany
Aleix Mañosas - Conseller del Comú d'Escaldes-Engordany
Dolors Carmona - Consellera del Comú d'Andorra la Vella
Actualitat nacional
El PS acusa DA d'exagerar la situació financera de la CASS

El Partit Socialdemòcrata va celebrar ahir a la nit una reunió informativa a la sala d'actes del Comú d'Escaldes-Engordany amb l'objectiu d'explicar a la ciutadania «les retallades a la CASS», segons ells mateixos defineixen. El primer secretari del partit, Pere López, va voler transmetre als assistents aspectes que modificarà la nova Llei de la Seguretat Social –actualment en període de debat de les esmenes pels grups parlamentaris– i que «Demòcrates per Andorra està tramitant d'una manera fosca». Un dels punts que denuncia el partit és l'enduriment de les condicions per poder accedir a les jubilacions o a les prestacions. Aquest, se suma al constant llançament de «missatges catastrofistes» sobre la situació financera de la CASS que llança DA, els quals generen «desprestigi» i «por» a la ciutadania amb l'objectiu «d'instar a la contractació d'assegurances privades i plans de jubilació», segons va assegurar ahir López.

El discurs de DA, van plantejar els socialdemòcrates, es fa per justificar una llei innecessària i perquè la ciutadania pensi que no té més remei que acceptar les retallades. Ho demostra el fet que l'estudi actuarial fet públic fa dos anys no s'està complint. «Els resultats de la CASS encara són positius», a diferencia del que el document alertava. Ni tampoc, assegura el PS, les pensions de jubilació s'esgotaran al 2030, tal i com apuntava el document.

D'altra banda, els socialdemòcrates van plantejar davant dels assistents que la reforma de la llei de la Seguretat Social rebaixa les pensions de jubilació, rebaixa les pensions d'orfenesa, les de viduïtat i augmenta el cost dels medicaments, «amb l'objectiu d'estalviar alguns milions d'euros passant absolutament per sobre dels drets i la dignitat de tots els que vivim en aquest país». I quan, paral·lelament, el Govern s'està gastant els diners en «rotondes faraòniques i asfalt» i «regala» milions als bancs degut a l'entrada en vigor de l'IGI, va manifestar López. A més, va recordar que DA no ho portava al programa electoral i va criticar la manca de transparència, en especial per part del cap de Govern, Toni Martí, que no ha sortit públicament a explicar els canvis a la llei.

El PS proposa derogar la llei // Per tot, el primer secretari del partit ja va avançar durant el discurs pronunciat a la reunió informativa que en el programa electoral cara les eleccions de l'any vinent inclouran la «derogació immediata» de la llei. «Volem retornar al text que es va consensuar per unanimitat al Consell General l'any 2008 i no a una modificació forçada i imposada per una part del consell general», va manifestar López.

Actualitat nacional
El PS inclourà al programa la derogació de la reforma de la CASS

El PS portarà en el programa electoral la derogació de la llei de reforma de la CASS que impulsa el Govern. Els socialdemòcrates també opinen que Demòcrates per Andorra no vol explicar el contingut d´aquest projecte de llei fins que no estigui aprovada. Així es va assegurar ahir en la reunió informativa que va organitzar el PS a la sala d´actes del comú d´Escaldes sobre les retallades de la CASS.

Una vuitantena de persones van participar en la reunió informativa sobre la llei de la CASS que va organitzar ahir el PS i que volia exposar el que consideren principals retallades del projecte legal. El PS aposta per mantenir la llei de la CASS del 2008 ja que considera que és sostenible econòmicament. El primer secretari del partit, Pere López, considera que "voler amagar aquest debat a l'opinió pública és una actitud molt poc democràtica". En referència a les declaracions del secretari general de DA Carles Torralba ahir en roda de premsa, López afirma que les "declaracions són vergonyants" i pensa que és "una falta de respecte enorme als ciutadans explicar una llei quan ja estigui aprovada".

Entre altres coses es va assegurar que el projecte legal pretén incrementar el copagament i rebaixar les pensions. Entre els assistents hi havia integrants d'AD800, com Melanie Mussolas, qui opina sobre la reforma de la CASS que planteja DA que "el que estan a punt de fer és depriment, indignant, insultant i inhumà i el pitjor és veure que els ciutadans es queden a casa tan tranquils i ningú diu res". Afegeix que "el PS és l'únic que s'està movent per intentar divulgar la informació sobre tota aquesta reforma que està intentant fer DA d'amagat".

Segons el PS, la reunió informativa s´emmarca en la política de proximitat amb la ciutadania que afavoreix l'actual comitè executiu.

Veure article original

Actualitat nacional
El PS troba que DA no està legitimat per canviar com vol la llei de la CASS

La nova llei de la CASS significa per als afiliats una “brutal retallada de drets”. A més, Demòcrates per Andorra (DA) no està legitimat per tirar endavant aquesta reforma “perquè no era al seu programa electoral” i la llei actual es va aprovar l’any 2008 “per unanimitat de totes les forces polítiques”. Així ho va dir ahir a la nit el primer secretari del Partit Socialdemòcrata (PS), Pere López, en una reunió pública informativa que, sota el títol Evitem les retallades socials, es va celebrar a la sala d’actes del Comú d’Escaldes-Engordany per donar a conèixer el projecte de llei i escoltar el parer dels ciutadans.

Els socialdemòcrates consideren que és una reforma que només es fa per estalviar “alguns milions d’euros” i és “injusta”, sobretot tenint en compte que “estan regalant cada dia milers d’euros als que més tenen”. López es referia d’aquesta manera al fet que l’any passat el Govern va deixar d’ingressar més de 20 milions d’euros de la banca en concepte d’IGI. A més, el PS entén que DA no està legitimat per als canvis que proposa a la llei de la CASS perquè “no ho portaven al programa electoral” i tampoc no els està explicant, “amb un cap de Govern que no dóna la cara i està sotmès als interessos dels privats més poderosos”. “Som aquí per defensar el nostre ja prou petit Estat del benestar, que DA vol anar desmuntant i desprestigiant”, va dir López.

El dirigent del PS va afirmar que la nova llei de la seguretat social significa una rebaixa de les pensions de jubilació, d’orfenesa i de viduïtat, i un augment dels costos dels medicaments que compren els usuaris. “Tot això a canvi d’una quantitat de diners molt inferior a la que han regalat i, pel que sembla, volen seguir regalant als bancs”, va insistir. López va criticar també que s’impulsi la nova llei en un moment en què molts ciutadans passen més dificultats que mai a causa de la crisi –“amb gent que passa gana”, va dir–, motiu pel qual creu que “no sembla que DA sigui sensible a totes aquestes situacions”. Contràriament, el PS és l’únic que està vetllant “per defensar els drets socials dels ciutadans”, ja que, tal com va recordar, el grup mixt va votar en contra de l’esmena a la totalitat del grup socialdemòcrata, demostrant que “ja els està bé la retallada que DA vol impulsar”. “No deixarem que ens trepitgin els drets i les llibertats que reconeix la nostra Constitució”, va dir López, que va acabar anunciant que el PS inclourà al programa electoral “la derogació immediata d’aquesta injusta llei”.

Els encarregats d’especificar les “retallades” concretes a les branques general i de vellesa van ser la consellera general Mariona González i el coordinador de la comissió del PS sobre la CASS, Esteve López, respectivament. La primera va assenyalar que amb la nova llei el copagament dels usuaris deixarà d’estar fixat en el 25% i podrà oscil·lar, sobre la base d’una regulació reglamentària, entre el 20% i el 50%. També s’endureixen els requisits per cobrar la baixa per malaltia i per accident de treball, així com per tenir dret a les pensions de viudetat temporal. “La baixa laboral no la tindràs garantida, cobraràs menys per estar malalt i no es podrà viure dignament amb una pensió d’invalidesa”, va explicar González, que va lamentar també que se suprimeixi la branca de prestacions familiars i que no es creï cap prestació per atur. La parlamentària socialdemòcrata va recordar, a més, que la seguretat social andorrana està en general en un nivell per sota del que hi ha als països europeus. “A vegades s’oblida que aquí no tenim una sanitat universal i gratuïta”, va dir.

Per la seva banda, Esteve López va subratllar que s’incrementa el temps de carència per poder cobrar el capital o tenir dret a una pensió i es modifica la manera de calcular l’import i la revalorització de la pensió. La impressió del PS és que, pel que fa a la branca de jubilació, el projecte de DA vol “despullar el sistema públic de protecció social per vestir el sistema privat de pensions”.

Per la seva banda, la consellera general Rosa Gili va afirmar que l’acte d’ahir a la nit tenia una vocació pedagògica, ja que només pretenia mostrar com es vol retallar els nivells de protecció dels assegurats. La reunió també s’emmarca en la voluntat dels socialdemòcrates d’afavorir la política de proximitat. “No ens podem quedar parats davant d’aquesta trista realitat” que suposen les “retallades”, va dir Gili.

Actualitat nacional
Entrevista a Esteve López al programa Ara i aquí de RNA

Al següent link podreu veure l'entrevista a Esteve López, coordinador de la comissió de la CASS del PS, al programa Ara i aquí de Ràdio Nacional d'Andorra: Ara i aquí 2.0.

També podeu descarregar l'arxiu d'àudio de l'entrevista visitant aquesta plana web: cafè de l'Ara i Aqui amb Esteve López.

Actualitat nacional
El PS afirma que el Govern menteix quan diu que la Seguretat Social és insostenible

Els socialdemòcrates afirmen que el Govern menteix quan diu que el sistema actual de Seguretat Social és insostenible. I sobre aquesta mentida s'articula una reforma de la CASS innecessària. Amb aquesta contundència s'ha expressat el coordinador de la comissió de la Seguretat Social del PS, Esteve López, al pas per l''Ara i aquí", de Ràdio Nacional.

Esteve López sosté que és fals que l'actual sistema de Seguretat Social sigui insostenible. Ha defensat que l'actual llei de la CASS és vigent i no cal reformar-la per introduir retallades importants. El socialdemòcrata ha explicat que la branca de jubilació acumula 935 milions de reserves, xifra que suposa un 37% del PIB. I que, tal com es va plantejar el 2008 quan es va aprovar l'actual llei de la CASS, és necessari incrementar de manera progressiva la cotització per garantir la sostenibilitat de la Seguretat Social. Això, quan se superi l'actual context de crisi.

El coordinador de la comissió de la CASS del Partit Socialdemòcrata afirma que "a base de dir i repetir que el sistema públic és insostenible, cosa que no és certa, s'ha intentat crear un clima entre la població que fes que la gent tolerés aquestes retallades brutals en les prestacions socials". Creu que "hi ha un interès evident en potenciar les assegurances privades".

López afegeix que Andorra inverteix poc en polítiques socials. En comparació amb els països de l'OCDE, Andorra hi destina cinc vegades menys, en part, perquè les pensions són molt baixes, gairebé la meitat que als països de l'entorn. Assegura que "els demòcrates, amb una política de dreta extrema de principis neoliberals portats a l'extrem proposen que les pensions puguin baixar en termes absoluts" i "Sodicaldemocràcia i Progrés (SDP) fa una proposta idèntica a la que fa el PP a Espanya i diu que s'haurà de regular per reglament però les pensions hauran de pujar com a mínim un 0.25% cada any, que és exactament la proposta que està fent el PP espanyol".

El PS ofereix a les 21.30h la xerrada "Evitem les retallades socials", a la sala d'actes del comú d'Escaldes-Engordany, durant la qual vol exposar als ciutadans l'oposició frontal a la reforma de la Seguretat Social.

Veure article original

Actualitat nacional
El socialdemòcrates demanen al Govern que condemni les escoltes

El membre del comitè executiu del partit socialdemòcrata i exsecretari d'Estat d'Interior, Bruno Bartolomé, va comparèixer ahir juntament amb el primer secretari, Pere López, per demanar «la veritat» en el cas de les escoltes. Bartolomé va subratllar que «trobem a faltar legítimes explicacions als ciutadans i el compromís que s'arribi fins al final amb aquesta qüestió» per tal de «respectar els drets i les llibertats» d'aquests. ¿Qui escoltava a qui? ¿Per què? ¿On estan les cintes? Segons Bartolomé, aquesta informació hauria de transcendir, i per contra, el «ministre d'Interior encara no ha dit que farà, si demanarà transparència, si farà només d'observador o si tancarà el tema». Per a Bartolomé, «els ciutadans hem d'estar tranquils, i per això el Govern ha de condemnar aquests actes». L'exsecretari d'Estat va explicar que quan ells van portar el cas a la Justícia, «esperàvem que la resolució fos més ràpida per les implicacions que comportava», ja que, segons Bartolomé es tractava de telèfons escollits, «és obvi que hi ha intencionalitat quan hi ha manipulació» i va afegir que té la convicció que «es va fer per escoltar a persones determinades».

Per altra banda, també van mostrar la seva sorpresa davant del fet que la primera vegada costés «mesos i mesos» trobar una direcció per a la Policia, «mentre que ara en tres dies n'han trobat una de nova». A més a més, quan es va fer aquella elecció «el dossier de les escoltes ja estava sobre la taula de l'Executiu»; això demostra que «Peralba no va ser una decisió encertada i que la direcció ja va néixer amb debilitats».

El què cal, però «és saber el que es farà a partir d'ara i quins mecanismes s'utilitzaran perquè no torni a succeir». Pels socialdemòcrates, «cal transcendir al nomenament polític i saber quin projecte de Policia volem». Tot i així, l'exsecretari va afegir que coneix personalment Jordi Moreno «i que cal donar-li un vot de confiança».

MANCA DE TRANSPARÈNCIA / Després dels diversos fets que han tingut lloc aquesta setmana, els socialdemòcrates van reclamar ahir com a «imprescindibles» explicacions governamentals, no només pel tema policial, també pels altres temes. El primer secretari del PS va denunciar ahir la «manca de transparència» de l'Executi i va qualificar la seva acció de «desgovern», cada vegada «més fosca».

Una de les qüestions «preocupants» ha estat el cas de la mort del nadó. Els socialdemòcrates veuen insuficients les explicacions donades fins al moment, i creuen que un fet tan malaurat com aquest «es mereixia mínim una compareixença de la ministra de Salut» o del cap de Govern.

També van reclamar l'aparició d'aquest per donar explicacions de l'afer Riberaygua. López va dir que el fet que «l'home de confiança» de Toni Martí «presenti la dimissió amb temes sobre la taula com les competències estan com està, sembra l'ombra del dubte de com enfocarà aquests projectes».

Pels socialdemòcrates encara hi ha un altra qüestió que requeria de les explicacions del Cap de Govern: la direcció de RTVA, una tema que «s'està allargant perquè falten explicacions verídiques».

Finalment, els socialdemòcrates van informar que el dijous dia 20, a les 21.30, tindrà lloc al Comú d'Escaldes la reunió pública per informar sobre la modificació de la Llei de la CASS. López va explicar que es un format amb el qual el PS s'hi sent còmode i que no serà la primera que organitzaran, sobretot a nivell parroquial.

Actualitat nacional
¿Qui pagarà els milions que la banca s’està estalviant? - Article d'opinió de Pere López

Des de fa mesos, el Partit Socialdemòcrata estem explicant i denunciant que l’any 2013 el Govern d’Andorra deixarà d’ingressar al voltant d’uns 20 milions d’euros provinents del sector financer respecte de la contribució del sector l’any passat, davant la més absoluta passivitat del cap de Govern i del ministre de Finances.

Aquest fet ha estat exposat a l’opinió pública pel PS, ja que el punt de vista del Govern i del grup parlamentari de DA encara no el coneixem a hores d’ara.

Aquesta és al nostre entendre una situació inadmissible en qualsevol circums­tància, però molt més encara quan el Govern de DA està aplicant retallades socials com és el cas de la reforma de la Llei de la CASS o la llei de serveis socials i sociosanitaris.

Els socialdemòcrates no ens hem limitat a denunciar aquesta situació, sinó que a més a més hem presentat, davant la passivitat del Govern, el que estem convençuts que és una bona solució per evitar que es torni a repetir durant l’any 2014 el que ha succeït durant l’any 2013. Malgrat això, veiem amb preocupació i molta decepció com els dies van passant i la nostra proposició de llei continua amagada en algun calaix sense que el Govern hagi emès el seu criteri, que en permetria la tramitació parlamentària.

Durant molts anys la tributació del sistema financer a les arques públiques s’ha basat en un sistema de mòduls que ha gaudit d’una notable estabilitat i aquesta s’ha mantingut sempre en uns nivells en consonància amb la rellevància que el sector representa dins l’economia del nostre país.

El grup parlamentari socialdemòcrata va entrar a tràmit parlamentari la proposició de llei de l’IGI i durant la seva tramitació al Consell General el grup parlamentari de DA hi va introduir una esmena amb la qual van deixar d’estar gravats per l’IGI la gran majoria de serveis financers i només van quedar sotmeses a aquest impost les comissions bancàries.

Els socialdemòcrates ja vam advertir del risc que comportava aquesta modificació i del seu impacte sobre els ingressos del Govern, malgrat que en la Llei de l’IGI es va establir per a les comissions un tipus de gravamen del 9,5%, i per tant més elevat que el tipus general establert.

A més del fet que durant l’any 2013 bona part de l’activitat financera no ha estat gravada, les institucions que integren el sistema financer han pogut deduir-se l’IGI suportat en la contractació de serveis o en la compra de béns durant aquest any 2013, quan amb anterioritat aquesta pràctica no era permesa.

El conjunt de les circumstàncies esmentades ha fet que el cost per a l’Estat hagi estat molt elevat, ja que la contribució del sector financer serà inferior el 2013 a la que el sector va fer anys abans en uns 20 milions d’euros. Aquests diners han anat a parar directament als beneficis de les entitats de crèdit sense cap millora en les condicions financeres de les operacions contractades per tots els ciutadans.

En el context actual de dèficit de les finances públiques i de retallades en l’àmbit social, els socialdemòcrates creiem que és imprescindible corregir aquesta escandalosa situació de forma urgent. I el més alarmant de tot plegat és que no veiem cap mena de preocupació del Govern de DA perquè l’Estat hagi deixat de recaptar 20 milions d’euros l’any 2013. No hem pogut llegir ni escoltar ni una sola declaració del cap de Govern en relació amb aquesta situació en aquests darrers mesos.

¿I qui haurà de pagar tot això? D’una banda sembla que políticament no hi ha ningú disposat a assumir el seu error o la seva responsabilitat en aquest assumpte, que gairebé cal titllar d’escàndol.

I quant a la part més monetària, doncs ens tocarà pagar-ho a tots nosaltres. D’una banda, ja ho hem pagat en forma de més dèficit l’any 2013 del que hauríem hagut de tenir. I de l’altra, sembla ara que les entitats de crèdit es volen aprofitar de la situació d’oligopoli per aprofitar la modificació que proposem per augmentar els costos de les nostres operacions financeres. Aquest darrer fet és absolutament injustificat, ja que es va reduir el volum dels impostos pagats pels bancs l’any 2013 mentre que les condicions de les operacions financeres es van mantenir invariables, i per tant no té cap lògica que en plantejar restablir el volum d’impostos pagats l’any 2012 es vulgui ara incrementar-ne els costos. I encara és menys comprensible que la maniobra pugui comptar amb la connivència del ministre de Finances del Govern d’Andorra.

Davant de la passivitat del Govern d’Antoni Martí, els socialdemòcrates hem presentat una proposició de llei precisament per modificar el sistema de tributació de l’IGI de manera que tot el valor afegit de l’activitat financera estigui gravat per l’impost general indirecte. Alhora aquesta proposició inclou una disposició que garanteix que el restabliment del volum d’impostos del sistema financer no suposarà un empitjorament de les condicions financeres dels nostres contractes. Com a oposició responsable i constructiva ens correspon oferir solucions als problemes que genera l’executiu de DA.

Mentrestant, el Govern continua amb la política del silenci.

Actualitat nacional
El PS demana explicacions sobre les escoltes

El PS trobar a faltar explicacions del Govern pel que fa al cessament de la cúpula policial en relació amb el cas de les escoltes telefòniques. Considera que s'ha d'aclarir qui dirigia les escoltes i quin ús se'n feia, així com prendre mesures perquè els fets no es repeteixin. Els socialdemòcrates, a més, creuen que caldria definir quin model de policia es vol a Andorra.

Segons els socialdemòcrates, les explicacions de l'executiu sobre els cessaments no han estat prou contundents ni definides. Qui va ser secretari d´estat d´Interior l´anterior legislatura, Bruno Bartolomé, creu que ha quedat demostrat que l´elecció de Peralba com a director de la policia no va ser encertada i demana que s´aclareixin els fets.

Des del PS, tot i respectar el treball de la fiscalia, s'esperava una resolució del cas més ràpida. Bartolomé creu que encara s'han de respondre moltes preguntes i es demana "qui escoltava a qui, què es feia amb aquesta informació, durant quant de temps, quin ús se n'ha fet i quines mesures s'han de prendre perquèno torni a passar".

Tot i donar un vot de confiança al nou director, des del PS es creu que cal definir amb claredat un model de policia. L'exsecretari d'estat d'Interior i membre executiva PS creu que s'ha de respondre primer a una sèrie de qüestions com "quin tipus de policia volem, quins efectius, de què la volem dotar, quines especialitats, quina carrera professional es necessita" i a partir d'aquí creu que sha de construir "un relat amb els agents socials, el ministeri i el partits polítics" per buscar "un director capaç de tirar endavant aquest projecte".

A més, els socialdemòcrates creuen que s'ha passat de puntetes en el fet que el ministre Riberaygua posés el càrrec a disposició del cap de Govern arran del cessament. També consideren que caldria més explicacions en relació amb la mort d'un nadó a l'hospital Nostra Senyora de Meritxell la setmana passada i que s'hauria d'aclarir la situació a RTVA.


Veure vídeo original

Actualitat nacional
Joan Ramon Marina a la tertúlia del programa Andorra actualitat (RNA)
Al següent link podreu escoltar la participació de Joan Ramon Marina a la tertúlia del programa Andorra actualitat de Ràdio Nacional d'Andorra: tertúlia Andorra actualitat 12/02/2014.
Actualitat nacional
El PS veu "urgent" reduir el preavís per deixar els lloguers comercials

El Partit Socialdemòcrata (PS) creu que el Govern ha d’actuar amb “urgència” en diversos assumptes que té actualment sobre la taula. Un d’ells és el referent al preavís que han de donar els llogaters per deixar els locals comercials. Els socialdemòcrates creuen que la reducció del termini a un mes, tal com es va aprovar al seu dia en lloc dels tres mesos actuals, que troben “molt llarg”, és una bona mesura de reactivació econòmica.

Per aquesta raó el primer secretari de la formació, Pere López, va qualificar de “desencertat” el canvi a la llei introduït per la majoria demòcrata i es va mostrar favorable a la reclamació feta des de les associacions de comerciants. “Entenem que la modificació que es va fer a través de la llei del pressupost ha estat improvisada i poc reflexionada”, va dir López. El dirigent del PS va insistir que el Govern actual “segurament és l’únic de l’entorn occidental que amb la crisi que es viu no ha aprovat cap llei específica d’impuls o reactivació de l’activitat econòmica”. El PS no es mostra favorable, però, a la reducció de l’IGI per al comerç, que és una altra de les demandes del sector. López va assenyalar que el fet que a través d’una llei “que no correspon” com és la del pressupost es rebaixés aquest impost a les estacions d’esquí “ha obert la caixa dels trons” i s’ha iniciat “un debat que no corresponia”. El PS creu que hi ha d’haver una certa similitud amb els esquemes fiscals d’Espanya i França, on el sector tributa el 21%, i per tant a Andorra s’hauria d’aplicar el tipus general del 4,5%, que ja és molt inferior al dels països veïns.

Una altra acció que és “molt, molt urgent”, segons el PS, és la modificació de l’IGI bancari per recuperar el que s’està deixant de recaptar del sector financer. “No entenem aquesta passivitat del Govern i sembla que no hi hagi voluntat de solucionar aquesta qüestió”, va indicar López, que va recordar que l’Estat perd cada dia entre 60.000 i 70.000 euros d’ingressos per aquesta via. “Nosaltres considerem que aquesta qüestió s’ha d’abordar al més ràpidament possible i que altres debats sobre tipus reduïts hauria estat bé ajornar-los”, va assenyalar López.

El PS també va respondre a les manifestacions del ministre portaveu, Jordi Cinca, que va dir que no hi havia hagut manca de respecte pel marc institucional amb la reunió amb els excaps de Govern per parlar sobre les relacions exteriors. El primer secretari del PS veu “raonable” la fórmula utilitzada, però creu que “no hi ha hagut informació suficient” als grups parlamentaris, tot i que se’ls va facilitar l’acta de la trobada de Martí amb Durao Barroso. Això ha obligat el grup parlamentari, segons va dir, a demanar una compareixença del cap de Govern perquè informi el Consell General.

 
 
 
© Partit Socialdemòcrata - C/ Prat de la Creu, 59-65, Escala A, 2n Despatx 1, AD500 Andorra la Vella - Tel: +376 805 260 - Fax: +376 821 740 - psa@psa.ad
- Avís legal - I tu què pots fer?