Imatges de Flickr
Rossend Areny - Conseller del Comú de Sant Julià de Lòria
Vicenç Alay - President
Comitè Executiu
David Rios - Primer Secretari
Pere López - Conseller general socialdemòcrata i President del grup parlamentari mixt
Consellers generals socialdemòcrates
Joan Sans - Conseller del Comú d'Encamp
Cèlia Vendrell - Consellera del Comú d'Escaldes-Engordany
Aleix Mañosas - Conseller del Comú d'Escaldes-Engordany
Dolors Carmona - Consellera del Comú d'Andorra la Vella
Consell General > El PS vol garantir la majoria del Govern a la societat Ramaders d’Andorra
PS - 29.10.2015

Garantir que la presència de Govern continuarà sent majoritària dins l’accionariat i del comandament de la societat. Aquesta és la voluntat de les quatre esmenes presentades per la consellera del Partit Socialdemòcrata Rosa Gili al projecte de llei de modificació dels estatuts de Ramaders d’Andorra SA.

La primera i la segona de les esmenes persegueixen que la llei especifiqui de forma clara que l’executiu sempre mantindrà una participació majoritària a la societat. En concret, es vol que el redactat deixi negre sobre blanc que sempre tindrà més del 50% dels títols. Per al PS aquesta posició és encara més important si es tenen en compte les noves possibilitats que tindrà la societat, com ara optar a la gestió de l’escorxador nacional, una instal·lació de gran importància estratègica per al sector.

Una altra de les esmenes reclama que, dins del consell d’administració de la societat, “el Govern tindrà garantida la seva representació de manera majoritària”. Per últim, la quarta proposta de modificació fa referència a la duració del mandat dels membres d’aquest òrgan de direcció. Al projecte de llei entrat per l’executiu es permetia que els consellers fossin escollits de forma indefinida. El PS proposa que l’elecció sigui per un mandat de quatre anys i que, en tot cas, hi hagi la possibilitat de reelecció.





 
 
 
© Partit Socialdemòcrata - C/ Prat de la Creu, 59-65, Escala A, 2n Despatx 1, AD500 Andorra la Vella - Tel: +376 805 260 - Fax: +376 821 740 - psa@psa.ad
- Avís legal - I tu què pots fer?