Imatges de Flickr
Rossend Areny - Conseller del Comú de Sant Julià de Lòria
Vicenç Alay - President
Comitè Executiu
David Rios - Primer Secretari
Pere López - Conseller general socialdemòcrata i President del grup parlamentari mixt
Consellers generals socialdemòcrates
Joan Sans - Conseller del Comú d'Encamp
Cèlia Vendrell - Consellera del Comú d'Escaldes-Engordany
Aleix Mañosas - Conseller del Comú d'Escaldes-Engordany
Dolors Carmona - Consellera del Comú d'Andorra la Vella
Consell General > El PS, present a la reunió del comitè mediterrani de la Internacional Socialista
PS - 26.10.2015

Els consellers generals del Partit Socialdemòcrata, Gerard Alís i Pere López, han participat aquest dilluns en la reunió del comitè mediterrani de la Internacional Socialista (IS) que s’està celebrant a Barcelona i que conclourà aquest dimarts. A banda d’assistir a les ponències i taules rodones que se celebraran sobre diferents qüestions, els parlamentaris han mantingut trobades amb representants tant de diferents formacions, entre elles el PSC i el PSOE, com amb representants de petits Estats europeus.

“Per la fi dels conflictes – Per la Pau al Mediterrani”. Aquest és l’eix de les jornades, que aborden especialment la crisi dels refugiats així com les possibles iniciatives polítiques que es poden dur a terme per afrontar-la i també mesures de futur per aconseguir la resolució d’aquests conflictes. Els encarregats d’inaugurar la reunió han estat el president de la IS, Luís Ayala, i la presidenta del comitè del Mediterrani de l’organisme, i a la vegada secretària de Relacions Internacionals del PSOE, Carme Chacón, confirmada tot just el passat cap de setmana com a cap de llista per Barcelona en les eleccions generals que s’han de celebrar a Espanya el proper 20 de desembre.

Chacón ha estat, justament, una de les dirigents socialistes amb qui han mantingut una reunió els consellers del PS. També s’ha mantingut una trobada amb Ayala. Ja a la tarda, López s’ha trobat amb el primer secretari del PSC, Miquel Iceta, que feia poques hores que acabava de viure la primera sessió de la nova legislatura al Parlament de Catalunya. Amb els dos dirigents socialistes s’ha abordat la situació dels respectius partits a pocs mesos de les cites electorals (generals en el cas d’Espanya i comunals en el cas d’Andorra), projectes de cooperació entre els dos països i, també, l’estat de les negociacions amb la Unió Europea per a l’acord d’associació.

També s’han mantingut reunions amb representants de les formacions socialistes d’altres petits Estats del Mediterrani com Malta o Xipre.









 
 
 
© Partit Socialdemòcrata - C/ Prat de la Creu, 59-65, Escala A, 2n Despatx 1, AD500 Andorra la Vella - Tel: +376 805 260 - Fax: +376 821 740 - psa@psa.ad
- Avís legal - I tu què pots fer?