Imatges de Flickr
Rossend Areny - Conseller del Comú de Sant Julià de Lòria
Vicenç Alay - President
Comitè Executiu
David Rios - Primer Secretari
Pere López - Conseller general socialdemòcrata i President del grup parlamentari mixt
Consellers generals socialdemòcrates
Joan Sans - Conseller del Comú d'Encamp
Cèlia Vendrell - Consellera del Comú d'Escaldes-Engordany
Aleix Mañosas - Conseller del Comú d'Escaldes-Engordany
Dolors Carmona - Consellera del Comú d'Andorra la Vella
Consell General > El PS pregunta al Govern pel control sobre les captacions d’aigua pel consum humà
PS - 14.10.2015

La consellera general del Partit Socialdemòcrata Rosa Gili ha fet arribar al Govern vàries preguntes per respondre de forma escrita mitjançant les quals es persegueix aclarir el control que es fa de la qualitat de l’aigua que es destina al consum humà. La parlamentària s’interessa, entre d’altres coses pel nombre de captacions existents al país, per la seva protecció o pels anàlisis que es realitzen de forma periòdica per garantir-ne la salubritat.

En el text enviat, Gili recorda que la Llei d’aigües estableix que tota captació ha de tenir un perímetre de protecció. Per això, pregunta quantes existeixen i quantes d’aquestes compleixen aquest requisit.

La consellera també interroga l’executiu pel nombre d’empreses autoritzades a transportar aigua pel consum humà autoritzades així com per la xifra de subministradores registrades. També vol saber el nombre de xarxes d’abastiment.

La pregunta tramitada també persegueix conèixer els plans de vigilància implementats i la planificació de les inspeccions que s’han d’efectuar a les diferents xarxes, així com els resultats de les ja realitzades.



 
 
 
© Partit Socialdemòcrata - C/ Prat de la Creu, 59-65, Escala A, 2n Despatx 1, AD500 Andorra la Vella - Tel: +376 805 260 - Fax: +376 821 740 - psa@psa.ad
- Avís legal - I tu què pots fer?