Imatges de Flickr
Rossend Areny - Conseller del Comú de Sant Julià de Lòria
Vicenç Alay - President
Comitè Executiu
David Rios - Primer Secretari
Pere López - Conseller general socialdemòcrata i President del grup parlamentari mixt
Consellers generals socialdemòcrates
Joan Sans - Conseller del Comú d'Encamp
Cèlia Vendrell - Consellera del Comú d'Escaldes-Engordany
Aleix Mañosas - Conseller del Comú d'Escaldes-Engordany
Dolors Carmona - Consellera del Comú d'Andorra la Vella
Actualitat nacional > El PS organitza una conferència sobre la importància de la formació per potenciar el talent
PS - 12.10.2015

El Partit Socialdemòcrata (PS) organitza per aquest dimarts la conferència “Formació per descobrir el talent de les persones”. La ponència, que anirà a càrrec de Josep Manzano, president de la comissió de Recursos Humans i Relacions Laborals de la Confederació Empresarial, pretén mostrar la importància de la formació per aconseguir que cada persona pugui aprofitar al màxim les seves capacitats i el seu talent.

La xerrada, que tindrà lloc a la seu de la formació (carrer Prat de la Creu 59-65, escala A, segon despatx), està oberta tant a militants i simpatitzants com a públic en general. Es prega, això sí, que s’avisi prèviament de l’assistència ja sigui trucant al telèfon 805 260 o bé enviant un correu electrònic a psa@psa.ad. L’acte començarà a dos quarts de nou del vespre.

Manzano aprofitarà la conferència per deixar clar que el talent no és quelcom que només tingui una minoria de la població sinó que “tots tenim capacitat de fer coses que som incapaços d’imaginar fins que, mitjançant la formació, deslliurem les nostres habilitats, moltes vegades, ocultes”. El ponent té clar que és clau formar per poder “extreure de les persones les millors aptituds i actituds, per desenvolupar les capacitats que tots tenim per alguna o algunes tasques i funcions concretes”. A més, destaca, “ens fa lliures per poder triar què volem ser”.


  



 
 
 
© Partit Socialdemòcrata - C/ Prat de la Creu, 59-65, Escala A, 2n Despatx 1, AD500 Andorra la Vella - Tel: +376 805 260 - Fax: +376 821 740 - psa@psa.ad
- Avís legal - I tu què pots fer?