Imatges de Flickr
Rossend Areny - Conseller del Comú de Sant Julià de Lòria
Vicenç Alay - President
Comitè Executiu
David Rios - Primer Secretari
Pere López - Conseller general socialdemòcrata i President del grup parlamentari mixt
Consellers generals socialdemòcrates
Joan Sans - Conseller del Comú d'Encamp
Cèlia Vendrell - Consellera del Comú d'Escaldes-Engordany
Aleix Mañosas - Conseller del Comú d'Escaldes-Engordany
Dolors Carmona - Consellera del Comú d'Andorra la Vella
Actualitat nacional > 13 de desembre del 2015
Foc i Lloc de David Rios al Diari d'Andorra - 02.10.2015

El 13 de desembre vinent les andorranes i andorrans tornaran a ser cridats a votar a les urnes. Si a l’actual Govern no li esdevé un fet extraordinari que força a unes eleccions anticipades, no tornarem a votar fins d’aquí a tres anys. Tres anys en els quals no canviarà el Consell General, ni el Govern, ni cap dels equips dels set comuns.

Avui en dia tres anys són una eternitat, bàsicament perquè l’actualitat canvia a un ritme frenètic. Cada molt poc temps, nous reptes de futur per al nostre país apareixen quan ningú els esperava. Reptes i males notícies són constants i encara no hem superat una dificultat que n’apareix una altra.

Per això calen gestors eficients i ben preparats a les institucions i per molt dur que sembli, els que ja han estat al capdavant i no se n’han sortit, han de ser reemplaçats democràticament. I lamentablement d’exemples de mandats decebedors en tenim tants que no els podríem comptar amb els dits d’una sola mà.

És per això que cal que la ciutadania prengui consciència del que ens juguem col·lectivament i s’activi per canviar el que no funciona. Es pot anar a votar i decidir-se per una opció concreta que aporti aires nous, es pot ajudar i participar en la campanya d’una candidatura, es pot fer un pas endavant i proposar-se com a membre d’una llista o fins i tot de candidat. Són exemples de diferent grau de participació segons el que cadascú pugui aportar. Cal participar perquè el nostre futur en depèn.

No es guanya res queixant-se mentre un es pren un cafè amb els companys de feina o al sofà mentre es veuen les notícies. Si es volen canvis, calen ciutadans actius, que apostin per participar en el treball que des de les diferents alternatives es fan per modificar les coses.

En el cas del Partit Socialdemòcrata treballem dur per canviar el país i les par­ròquies a millor, defensem un model de país on s’equilibra la millora de l’economia i la millora dels drets socials de les persones. En definitiva, un model de país on tot­hom té els mateixos drets i oportunitats. Si comparteixes aquest missatge, no ho dubtis, apropa’t i participa activament amb nosaltres en el canvi a les properes eleccions comunals.



 
 
 
© Partit Socialdemòcrata - C/ Prat de la Creu, 59-65, Escala A, 2n Despatx 1, AD500 Andorra la Vella - Tel: +376 805 260 - Fax: +376 821 740 - psa@psa.ad
- Avís legal - I tu què pots fer?